Yleistä

Tervetuloa Keski-Uudenmaan duuniportaaliin!

Viime vuosina on keskusteltu paljon siitä, kohtaavatko työntekijät ja avoimet työpaikat toisensa. Keski-Uudenmaan duuniportaali on vastaus tähän ongelmaan: se on sähköinen kohtaamispaikka Keski-Uudenmaan alueen työnhakijoille sekä työntekijää tarvitseville yrityksille ja kotitalouksille.

Portaalissa voi etsiä avoimia työpaikkoja tai työnhakijoiden ilmoituksia toimialan ja työn luonteen mukaan. Yrityskauppa-osiossa voi etsiä yritykselle jatkajaa, jos sukupolvenvaihdos ei ole mahdollinen. Myös kotitaloudet voivat laittaa työpaikkailmoituksen duuniportaaliin. Palvelun Tietoa-osiossa on vaihtoehtoja työllistämisen tueksi sekä tietoa yrittäjyydestä.

Kuntakohtaisen rekisteröitymisen jälkeen sekä työnantajat että työnhakijat näkevät halutessaan kaikkien kuntien tarjonnan, voivat hakea työpaikkoja ja tehdä työnhakuilmoituksia yli kuntarajojen. Tarjonnan kasvaessa paranevat mahdollisuudet kohdata oikea työntekijä tai työpaikka.

Helppokäyttöinen palvelu on maksuton ja kaikki ilmoitukset näkyvät halutessa anonyymisti.

Palvelun tiedon ylläpitäjinä toimivat palvelussa mukana olevien kuntien tai kaupunkien elinkeino- ja työllisyyspalvelut. Yrityskauppaosiossa ylläpitäjänä toimivat yhteistyökumppanit Uusyrityskeskus ja Keuke.

Duuniportaalin käyttöohjeet löydät täältä. Työpaikkailmoitus on voimassa 1 kuukauden, ja ilmoituksen jättäjä saa sähköpostilla kyselyn jatkosta. Työnhakuilmoitukset ovat voimassa kolme kuukautta. Duuniportaalissa on myös oma Yrityskauppa-osionsa, jossa myynti- tai ostoilmoitus on voimassa 6 kk, jonka jälkeen siitä tulee jatkokysely rekisteröityneen henkilön sähköpostiin.

Duuniportaalin kautta voit ottaa yhteyttä työnhakijaan tai jättää yksityishenkilönä työpaikkailmoituksen kotitaloudelle tehtävästä työstä (siis ilman yrityksiltä vaadittavaa Y-tunnusta). Lisätietoa Tietoa: Kotitaloudet -osiosta.

Olemme koonneet portaalin kuntakohtaisille Tietoa-sivuille hyödyllistä yleistietoa erilaisista vaihtoehdoista työllistää / työllistyä Nurmijärvellä ja muissa mukana olevissa Keski-Uudenmaan kunnissa. Koska kuntalisien ja muiden työllistämistukien myöntämisen ja hakemisen käytännöt voivat vaihdella kunnittain, tarkista oman kuntasi Tietoa-sivulta ajankohtaiset tiedot ja linkit. Olet nyt Nurmijärven sivuilla, mutta voit siirtyä muiden kuntien Tietoa-sivuille yläreunan valikosta.

Huomioithan, että duuniportaali.fi ei korvaa työ- ja elinkeinotoimiston palveluja, vaan työttömän työnhakijan on oltava ilmoittautunut paikalliseen TE-toimistoon (MOL) saadakseen työttömyyspäivärahaa ja muita etuuksia. Duuniportaali.fi palvelu pyrkii helpottamaan paikallisesti yrityksen rekrytointiprosessia ja työnhakijan kynnystä jättää työpaikkailmoitus.